Kreativa Karriärstrategier

Du är frilansande eller egenföretagande inom kreativa yrken och kommunikation. Du är superbra på ditt yrke, men vill nu sätta specifika mål och skapa långsiktiga strategier för att styra frilanseriet mer själv. Hoppas kunna hjälpa.


Frilansstrategi – Kick start!®
– för snabbare yrkesmässig framgång.

Workshops just nu endast på ZOOM  Kommande kurstillfällen:  Mars 2021.  Se mer info i Facebookgruppen Kreativa Karriärstrategier.

Kreativ Karriär

Individuell coachning  Det finns olika möjligheter och paket-erbjudanden både ZOOM och IRL – In real life – när vi igen kan.

Maila så tar vi det utifrån dina behov, till :  jannike @actionkommunikation.se

Digital Masterclass Under vintern 2019/2020 började vi bygga en 6 veckor lång  online-Masterclass, som du kan ta när det passar dig. I den digitala Masterclassen ingår massor av givande BONUSAR och verktyg, som LIVE-coaching både i grupp och även vid ensatak tillfälle individuellt. Där vi tillsammans ser på dina framgångar, samt möjlighet till utveckling.

Den kreativa frilansarens väg till framgång – Masterclass startade i början av 2021 och är alltås en 6 veckor lång onlinekurs utslagen över sju veckor. I den första omgången har vi setts för live-coaching redan två gånger och då jag tror på detta redskap får det med all säkerhet en fortsatt karriär i Masterclassen.

Startar möjligtvis en Masterclass till innan sommaren, men troligen blir det till höststarten då vi förhoppningsvis riktigt kan kicka igång igen allihop!

Workshopen Komma tillbaka starkt, kommande kurstillfällen:  Mars 2021. 

• Hur vill du att ditt 2021 ska se ut? Vi går igenom arbetsåret och firar dina yrkesmässiga framgångar. Även de minsta framgångarna räknas! Vi utvärderar vad som inte gick som du ville och ser på vad du kan göra annorlunda, och strategiskt mer rätt, nästa gång.

• Du får en kick-start till att lägga en strategisk plan för att avancera i ditt yrkesliv i denna workshop! Och sätter konkreta karriär- och jobbmål utifrån var just du befinner dig, som vi sedan börjar arbetar direkt för att nå.

• Du får möjlighet att se och inspireras av andras konkreta mål och under dagen även vara med om att ta fram din egen och andras actionplan för att snabbare uppnå dessa mål – för att snabbare själv nå mer framgång!

• Du får konkreta verktyg och uppgifter, både till att kicka igång med, men också till att följa upp, som arbete i timelines samt actionplanning, hitlist etc.

• Jag hjälper dig att mindmappa din väg till jobben och vi jobbar hela tiden med specifika mål, som gör att du har en realistisk möjlighet att nå målen.

UPPLÄGG – kursdag i mars med valfri uppföljnings-kursdag

Kursdag 1 – två alternativ
a) Kickstart, mindmappa din väg till jobben, eller mindmappa vägen till ett mer tillfredsställande arbetsliv
– det behöver alltså nödvändigtvis inte vara fler jobb, men RÄTT jobb, balans mellan olika brödjobb och artistiska jobb etc.

Du avslutar med att lägga din egen karriärstrategi med tillhörande actionplan!

Kursdag 2 – uppföljning
Funkar strategin du lagt? Fortsätta eller omprioritera mål, ny mindmapp, utvidgad actionplan m.m. Statistik på tagna kontakter och actions. Vad kan du göra annorlunda för att öka dina chanser? Vi ser på nya vägar och plattformar. Vi ser på hit-lists och top-of-mind-kampanjer och andra expansiva verktyg.
Denna andra dag anpassas också delvis efter deltagarnas önskemål.

Vill du höra mer eller boka, maila
jannike@modernateatern.se
+46 70 945 69 91
Linked In

VEM ÄR JAG? Din kreativa karriärstrateg. Skådespelerska och producent som har drivit bolag i många år. Har sedan många år en egen strategicoach i LA och är även certifierad  compassion coach och mindfulness trainer efter tre års utbildning på Karuna Training.  Jag använder verktyg både från coachningen i USA och Karuna utbildningen.