Kreativa Karriärstrategier

Du är frilansande eller egenföretagande inom kreativa yrken och kommunikation. Du är superbra på ditt yrke, men vill nu sätta specifika mål med långsiktig strategi för att styra frilanseriet mer själv. Hoppas kunna hjälpa.


Frilansstrategi – Kick start!®
– för snabbare yrkesmässig framgång.

Individuell coachning  Det finns olika möjligheter och paket-erbjudanden både SKYPE och IRL (In real life). Maila så tar vi det utifrån dina behov.

Workshops både SKYPE och IRL  Kommande kurstillfällen:  Januari/ Februari 2020.

Digital Masterclass Under vintern 2019/2020 startar också en 6 veckor lång digital Masterclass, som du kan ta när det passar dig. I den digitala Masterclassen ingår ett coachingtillfälle, där vi tillsammans ser på dina framsteg, samt möjlighet till en supportgrupp på Facebook tillsammans med andra deltagare.

• Hur vill du att ditt 2019/2020 ska se ut? Vi går igenom arbetsåret och firar dina yrkesmässiga framgångar. Även de minsta framgångarna räknas! Vi utvärderar vad som inte gick som du ville och ser på vad du kan göra annorlunda, och strategiskt mer rätt, nästa gång.

• Du får en kick-start till att lägga en strategisk plan för att avancera i ditt yrkesliv i denna workshop! Och sätter konkreta karriär- och jobbmål utifrån var just du befinner dig, som vi sedan börjar arbetar direkt för att nå.

• Du får möjlighet att se och inspireras av andras konkreta mål och under dagen även vara med om att ta fram din egen och andras actionplan för att snabbare uppnå dessa mål – för att snabbare själv nå mer framgång!

• Du får konkreta verktyg och uppgifter, både till att kicka igång med, men också till att följa upp, som arbete i timelines samt actionplanning, hitlist etc.

• Jag hjälper dig att mindmappa din väg till jobben och vi jobbar hela tiden med specifika mål, som gör att du har en realistisk möjlighet att nå målen.

• Kreativ karriärstrateg: Jannike Grut. Skådespelerska och producent som har drivit bolag i många år. Har sedan många år en egen strategicoach i LA och är certifierad Karuna mindfulness-trainer efter tre års utbildning i Amsterdam. Jannike använder verktyg både från coachningen i USA och utbildningen i Holland.

UPPLÄGG – kursdag i januari/februari, med valfri uppföljnings-kursdag under vårterminen 2020.

Kursdag 1 – två alternativ
a) Kickstart, mindmappa din väg till jobben, eller mindmappa vägen till ett mer tillfredsställande arbetsliv
– det behöver alltså nödvändigtvis inte vara fler jobb, men RÄTT jobb, balans mellan olika brödjobb och artistiska jobb etc.

Du avslutar med att lägga din egen karriärstrategi med tillhörande actionplan!

Kursdag 2 – uppföljning
Funkar strategin du lagt? Fortsätta eller omprioritera mål, ny mindmapp, utvidgad actionplan m.m. Statistik på tagna kontakter och actions. Vad kan du göra annorlunda för att öka dina chanser? Vi ser på nya vägar och plattformar. Vi ser på hit-lists och top-of-mind-kampanjer och andra expansiva verktyg.
Denna andra dag anpassas också delvis efter deltagarnas önskemål.

Vill du höra mer eller boka, maila
jannike@modernateatern.se
+46 70 945 69 91
Linked In