Om oss

ACTION genomför kursdagar, workshops och enskilda gestaltande inslag eller team-byggande aktiviteter på seminariedagar och konferenser. Samt kreativ coaching individuellt eller i grupp.

Action genomför också Situations-träning/träning i scener och situationer med skådespelare som motpart både LIVE och ON LINE.

ACTION erbjuder nya perspektiv på kommunikation, presentation, samarbete, bemötande- och situations träning, konflikthantering, strategi och entreprenörskap.

Vi utvecklar kontinuerligt nya koncept och läroprocesser i nära samspel med våra uppdragsgivare och samarbetspartners och skräddarsyr gärna efter enskilda kunders specifika önskemål.

Från 2019 och framåt erbjuder ACTION även case i Virtual Reality  medarbetare eller andra professionella i situationer och scenarier inspelade med 6-kamera VR och du tränar med VR glasögon.

ACTION leds av dansk-svenska Jannike Grut

De upplevelsebaserade tjänsterna utformas i samarbete med konsulter inom organisation, kommunikation och presentation. 

I situationsspelet Play Case samarbetar ACTION med skådespelare i medarbetarträningen. Alla skådespelare i samarbete med ACTION är utbildade och medlemmar i Svenska Teaterförbundet.

ACTION startades 2002 och är i dag en del av Moderna Teatern AB

För mer information, kontakta
jannike@modernateatern.se

+46 70 945 69 91
Linked In