Söndag – Skriva bok!

VILL DU BIDRA MED DIN KUNSKAP samtidigt som du får ett marknadsföringsverktyg, din egen faktabok? Då ska du vara med på onlineworkshopen Söndag – Skriva Bok, som får ut boken ur ditt huvud och ned i skrift.

Ja, jag vill genast veta mer!

Workshopen håller vad den lovar – när du går därifrån har du en outline på hela din bok!

Workshopen är exklusiv – max 4-6 personer, och galet billigt för en heldag! Så först till kvarn är det som gäller!

På begäran blir det också (för de som önskar) en uppföljningsdag. Och du får ännu billigare pris på dag två om du beställer den från början!

SÖNDAG -SKRIVA BOK!

FÖR VEM? För dig som HAR en bokidé – antingen du just fått den eller burit på den alltför länge och nu äntligen vill ge den en chans till en förlösande startpunkt! 

HUR? Vi jobbar från kl 10 till 16, med utgångspunkt från frågor jag ställer, och i snabba skrivuppgifter – bara med text till din bok. Det handlar nämligen om att få ut boken ur ditt huvud! Och jag GARANTERAR dig att när Söndagen är slut har du en outline på din bok!

Kom ihåg, det svåraste med att skriva en bok är faktiskt bara att börja!! Så ta chansen att kicka igång! På en effektiv och exklusiv första Söndag – Skriva bok!

JAG TACK, JAG VILL HA ÄNNU MER INFO om workshopen och uppdateras om datum.  OBS! Kom ihåg att kryssa i GDPR-rutan i anmälan, annars får du inget svarsmail. Du kan såklart när som helst säga upp utskicken.

BÄR DU EN OSKRIVEN BOK INOM DIG? Och är villig att säga SÖNDAGEN ÄR MIN, jag stänger faktiskt av allt och skriver på min bok. DÅ ska du vara med på online-workshopen SÖNDAG – SKRIVA BOK! som får ut boken ur ditt huvud och ned i skrift!

Här får du mer information – och kan anmäla dig!