Affärs- och karriärcoachning

DU ÄR frilansare, egenföretagare eller entreprenör, kanske till och med ägare av ett mindre företag med anställda eller projektanställda …och du förmedlar eller säljer tjänster eller varor inom till exempel hälsa, friskvård, träning, mat- och dryck, detaljhandel, kreativitet, media, underhållning, kultur, utbildning, coachning, ekonomi eller andra konsulttjänster.

DU ÄR superbra på ditt yrke, men vill bli bättre på att snabbare sätta specifika mål och göra ACTION-plans som ökar din omsättning på jobb, möjligheter och pengar!

Här får du hjälp det.

Genom att jobba parallellt med både korta mål, ACTION-plans och långsiktiga strategier samt system för att styra inflödet av uppdrag – skapar vi tillsammans hållbarhet över tid. Både för dig och ditt företag.

Vi har coachat kreativa frilansare och företagare under många år, sedan lagt fokus på frilansare och småföretagare generellt: nyföretagare, experter som har eller haft anställning men som nu vill bli företagare och även soloprenörer som vill levla upp eller rutinerade bolagsägare som vill ta ut ny riktning eller kicka igång projekt.


Individuell coachning  Det finns olika möjligheter till coachning och rabatterade paket-erbjudanden. Vi träffas antingen IRL eller digitalt. Vi startar där du befinner dig. Följ länken till formuläret genom att klicka på knappen eller bilden och fyll i kontaktuppgifterna så skickar jag mer upplysningar om dina alternativ.

Kreatör inom KKN? Vi har spetskompetens på frilansare, företagare och entreprenörer inom kulturella och kreativa näringarna (KKN) så om du är nyfiken på coaching, Masterclass eller bara är osäker på hur du ska gå till väga, hör av dig i formuläret nedan, så hör vi av oss tillbaks!

Kreativa Karriärstrategier

ONLINEKURS

Den kreativa frilansarens och företagarens väg till framgångMasterclassen

En 6 veckors Masterclass/onlinekurs med gruppcoaching varje vecka och en massa andra webinarträffar och hotseat-coaching inkluderat. Speciellt riktad specifikt till dig frilansare företagare, eller entreprenör som samtidigt som du säljer mer snabbare, gör det med motivationshöjande system och säljtekniker som funkar även när du jobbar utifrån ditt autentiska jag och din passion. Ett komplement till traditionell affärscoaching, som gör att du inte bara kickar en gång, utan också håller hela vägen.

I Masterclassen ingår det både unikt förproducerat material, samt massor av givande bonusar i form av strategi- och säljverktyg och mallar, scheman samt live coachning digitalt både i grupp och vid enstaka tillfällen även individuellt.  

Den kreativa frilansarens och företagarens väg till framgångMasterclassen ligger i startgroparna, för att lanseras i slutet av 2023 eller början av 2024. Vill du veta mer och få datum för lanseringen tryck på knappen nedanför.


Workshop

Workshopen Komma tillbaka starkt

Workshopen ges på olika utbildningsportaler antingen IRL i klassrumsundervisning eller digitalt på ZOOM.  Kommande kurstillfällen:  December 2023 digitalt.  Se på FB och Instagramsidan @kreativakarriarstrategier efter datum för genomförande.

Vill du istället uppdateras i tid om utbildningsdatum klicka på knappen här under beskrivningen av workshopen.

Detta ser vi på i workshopen

• Hur såg ditt 2023 ut? Hur ska du lägga ut ditt 2024?

• Vi går igenom året som gått och firar dina yrkesmässiga framgångar. Även de minsta framgångarna räknas! Vi utvärderar vad som inte gick som du önskade och ser på vad du kan göra mer strategiskt rätt 2024. • Du kommer direkt igång med att lägga en specifik plan för din karriär eller ditt företag i workshopen.  Du sätter konkreta affärs- eller karriärmål, upddragsmål / försäljning – utifrån var just du befinner dig, som vi sedan  börjar jobba direkt med att nå, med en konkret action-plan. • Du får möjlighet att se och inspireras av andras konkreta mål och under dagen även ta fram din egen och andras actionplan för att snabbare uppnå era mål. Allt för att snabbare själv nå mer framgång! • Du får konkreta verktyg och uppgifter, både att kicka igång med men också till att följa upp, som arbete i timelines samt action-planning etc. • Jag hjälper dig att mindmappa din väg till jobben och vi jobbar med specifika mål, som gör att du har en realistisk möjlighet att nå målen.

Vill du höra mer eller boka?

jannike@actionkommunikation.se
Linked In

VEM ÄR JAG? Din kreativa karriärstrateg. Skådespelare och producent av teater, film, kommunikationsträning och coaching, som har drivit bolag i många år. Har sedan många år en egen strategicoach i LA och är även certifierad  Compassion coach / Mindfulness trainer efter tre års utbildning på Karuna Training i Contemplative Psychology. 

Jag använder verktyg både från strategi-coachningen i USA samt från Karuna-utbildningen och sportpsykologi för den mentala träningen, samt från säljträning i Sverige bland annat genom Ideon Innovation på Adsensus (by Concito) och för toppsäljtränarna Mikael Arndt och Max Söderpalm.