Affärs- och karriärcoachning

Du är företagare, entreprenör eller frilansare och förmedlar eller säljer tjänster eller varor inom till exempel hälsa, friskvård, träning, mat- och dryck, detaljhandel, kreativitet, media, underhållning, kultur, utbildning, coachning, ekonomi eller andra konsulttjänster.

Oavsett du är frilansare, egenföretagare eller ägare av ett mellanstort företag med anställda eller projektanställda:

Du är superbra på ditt yrke, men vill bli bättre på att snabbare sätta specifika mål och göra ACTION-plans som ökar din omsättning på jobb, möjligheter och pengar!

Här får du hjälp det.

Genom att jobba parallellt med både korta, explosiva mål och ACTION-plans och långsiktiga strategier och system för att styra inflödet av uppdrag, skapar vi tillsammans hållbarhet över tid. Både för dig och ditt företag.

Vi har undervisat nyföretagare i femton år och sedan 2012 även rutinerade företagare och bolagsägare med att ta ut ny riktning, kicka igång projekt eller bara med att levla upp!


Individuell coachning  Det finns olika möjligheter till coachning och rabatterade paket-erbjudanden. Vi träffas antingen IRL eller digitalt. Vi startar där du befinner dig. Följ länken till formuläret genom att klicka på knappen eller bilden och fyll i kontaktuppgifterna så skickar jag mer upplysningar om dina alternativ.

Kreativ Karriärstrategi för dig inom kreativa näringarna

Coachning och en 7 veckors onlinekurs riktad specifikt till dig inom kulturella och kreativa näringarna eller företagare som jobbar med interpersonell kommunikation, yogalärare, coachning eller annan liknande utbildning.

ONLINEKURS

I online-kursen Den kreativa frilansarens väg till framgång – Masterclass ingår det förproducerat online-material, unikt för kursen, samt massor av givande bonusar i form av strategi- och säljverktyg samt coaching , både i grupp och även vid enstaka tillfälle individuellt.  Den kreativa frilansarens väg till framgång – Masterclass 2023 ligger i startgroparna, för att lanseras i oktober eller början av november. Vill du veta mer och få datum för lanseringen tryck på knappen nedanför.


Workshop

Workshopen Komma tillbaka starkt

Workshopen ges på olika utbildningsportaler antingen IRL i klassrumsundervisning eller digitalt på ZOOM eller på TEAMS.  Kommande kurstillfällen:  Oktober eller november 2023.  Se på FB och Instagramsidan @kreativakarriarstrategier efter datum för genomförande. Vill du uppdateras i tid om utbildningsdatum klicka på knappen här under beskrivningen av workshopen.

Detta ser vi på i workshopen

• Hur vill du att ditt sista av 2023 ska se ut? Hur ska du lägga ut ditt 2024? Vi går igenom arbetsåret som gått och firar dina yrkesmässiga framgångar. Även de minsta framgångarna räknas! Vi utvärderar vad som inte gått som du önskat och ser på vad du kan göra annorlunda och strategiskt mer rätt denna gång.

• Du kommer direkt igång med att lägga en specifik plan för ditt yrkesliv / ditt företag i denna workshop.  Du sätter konkreta karriär- och jobb- upddragsmål utifrån var just du befinner dig, som vi sedan  börjar jobba direkt med att nå, utifrån en konkret action-plan.

• Du får möjlighet att se och inspireras av andras konkreta mål och under dagen även vara med om att ta fram din egen och andras actionplan för att snabbare uppnå dessa mål – för att snabbare själv nå mer framgång!

• Du får konkreta verktyg och uppgifter, både till att kicka igång med, men också till att följa upp, som arbete i timelines samt actionplanning, hitlist etc.

• Jag hjälper dig att mindmappa din väg till jobben och vi jobbar hela tiden med specifika mål, som gör att du har en realistisk möjlighet att nå målen.

Vill du höra mer eller boka?

jannike@actionkommunikation.se
Linked In

VEM ÄR JAG? Din kreativa karriärstrateg. Skådespelerska och producent som har drivit bolag i många år. Har sedan många år en egen strategicoach i LA och är även certifierad  Compassion coach och Mindfulness trainer efter tre års utbildning på Karuna Training, Contemplative Psychology, Amsterdam.  Jag använder verktyg både från coachningen i USA och Karuna-utbildningen.